Gay Chatt

Gay Sex

Eva porr sex första gången homo

eva porr sex första gången homo

Flickor i ung ålder är inte riktigt där med självkänslan. Unga flickor som söker efter sig själv söker svar på fel ställen. Man får ju dagligen intryck från alla håll och kanter via media. Varför ser annars alla tjejer i stort sett likadan ut? Vill passa in i ett fack? Porren då, påverkar den unga tjejer negativt? Får unga tjejer dålig självkänsla? Jag vill påstå det. Utan att ens ha en konservativ åskådning gällande porr.

Sexdebuten kryper ju allt längre ner i åldrarna. Beror det på att flickorna plötsligt mognat i tidigare ålder? Porren har blivit lättillänglig, man kan konsumera porr i mängde.

Alla vet ju inte hur mkt fejk det är i porrindustrin. I stort sett allt är fejk. Om inte porr påverkar unga tjejer, varför skapas det så mkt porrfilmer med tjejer som ska se så unga ut som möjligt?

Sexindustrin vet hur man säljer. Den påverkar inte bara unga tjejer. Som tror att en tjej går igång på en ynkaberöring eller att nej egentligen betyder ja…. Well, summa summarum, alla är vi fria att ha vår åsikt, hur befängd den än må vara. Kära Blondinbella, jag hoppas du får en tjej så du en gång längre fram i livet faktiskt vet vad du talar om. Det är skrämmande det du skriver om porr då du inte verkar bry dig om de signaler du skickar till unga tjejer och killar.

Att du ska vara en förebild för unga och förespråka porr? Har du sett vilket äckel Puma är? En gammal tant som suger av unga killar för att bli rik. Sista gången jag klickade mig in hit. Patetisk människa som säljer sig fort för lite reklam. Det är ärligt talat så tröttsamt att höra att allt handlar om självkänsla. Vi har förstått vid det här laget att du har bra självkänsla och det är kanon tycker jag men ALLT handlar inte om självkänsla. ALLT handlar inte om hur starkt man är och hur bra man kan handskas med saker.

Att aldrig ta åt sig av negativa kommentarer, att aldrig tvivla på sig själv. Jag tycker snarare det budskapet ger mig som tjej, ångest. Det är inte bara svart och vitt. Det har inte med självkänsla att göra för att man inte gillar att sin kille kollar porr istället. Bra text överlag och jag håller med dig om att porr inte behöver vara så farligt. Hur kan du säga så!!?? Porr kan jämföras med t. Och hur ska en oskuld kunna skilja på verklighet och porr!?

Förstår inte över huvudtaget hur du kan dra en sådan slutsats! Du säger att man ska få en bättre självkänsla osv men porren bidrar ju till att man får en sämre självkänsla. Majoriteten av porrskådisar och playboybrudar har stora pattar, stora läppar och är väldigt smala.

Majoriteten av kvinnor i samhället ser dock inte ut så, men är man ny inför sex så kanske man tittar på porr och ser hur det ser ur där. Det är otroligt många unga som tittar på porr, både killar och tjejer. Är det så konstigt? Det är inte direkt bra sexualkunskap i skolan om man säger så, ialla fall inte om hur sex går till osv.

Jag håller inte med dig och förstår faktiskt inte hur du kan tycka att porrindustrin är okej. Känns som om du borde läsa in dig lite i saken innan du börjar prata. Det finns faktiskt statistik och undersökningar om sånna här saker jag pratar om. Fast anledningen till att många kritiserar porr är ju inte bara objektifierandet av kvinnor, vilken också är problematisk. Det är ju också villkoren för de som skapar porren. Man kan ju jämföra det med att prostituera sig, den enda skillnaden i det här fallet är att det sker framför en kamera.

Sen är det lite naivt, anser jag, att tro att man inte påverkas av t. När man matas med en bild av hur sex ska se ut, i porren, men också på andra ställen reklam, tidningar, osv så blir man påverkad. Jo, man blir ju lite nyfiken på hur du tänker då? Det finns inte en människa som inte blir påverkad av vad vi ser och är med om. Är då också skönhetsidealen någonting vi kan skaka av oss? Frågan vi borde ställa oss och har ställt oss är: Varför har unga flickor så dåligt självförtroende och självkänsla idag?

Vad tror du att de bidragande faktorerna är? Kan det inte tänkas vara porr, skönhetsideal, mobbning o.

Hur i hela fridens namn kan du skriva en lång predikan om att skaka bort detta? Inte blir vi särskilt förbannade på porrindustrin om vi själva har ett bra självförtroende och bra självkänsla men många unga har inte det.

Varken män eller kvinnor. Porren har skadat mångas anseende om sex. I de flesta fall är kvinnan i underläge och mannen respekterad. Kvinnan framställs i porren som alltid kåta, villiga att göra allt, analsex är någonting vanligt, könen är nästan alltid rakade, penisarna ska vara stora, brösten ska vara stora, kvinnan utför alltid oralsex på mannen och förstås tvärtom, Kvinnan stönar högt, blir kanske slagen eller strypt, och det finns verkligen så sjuka scener att man ännu idag blir förvånad!

De kan innehålla misshandel och vara gjorda som en våldtäkt eftersom ena partner inte är villig att utföra det de blir sagda att göra. Detta är bara några få anledningar till varför porren påverkar oss mycket! Du tror inte alltså att fall av våldtäkt och misshandel av kvinnor kanske kan tänkas vara flera på grund av porren?

Du tror inte att unga flickor gråter på grund av känslan att ha otillräckliga bröst när de flesta har stora bröst och även väldigt stora med silikoninlägg? Du tror inte unga män blir påverkade? Kvinnan är fortfarande idag framställd som objekt och männen som framgångsrika! För många unga män är kvinnan bara ett par bröst och en rumpa. Samhället vi lever i idag är inte vackert.

Det första vi får göra för att ändra det är ta mig fan att börja inse hur det egentligen är! Du kanske tycker det kan vara trevligt att dela med dig en liten åsikt om porr på internetet men ska du diskutera sådana djupa frågor får du fan tänka längre än så där! Och, JA, jag blev riktigt förbannad över den här texten och jag hoppas flera blev! Porr eller inte, det finns ju en sjuk kultur runt feminism och nakna kvinnokroppar.

Ena stunden är det prat om att kvinnor inte får avbildas mer lättklädda än män i reklam, i nästa stund får konsten inte uttrycka sig fritt, dvs avbilda människor kvinnor så som de är skapta. Jag fotade själv vandalism på konstmuséet i Göteborg i helgen. Tror det är en Zorn som blivit helt nedklottrad: Där är ingående om henne och om branchen!

Under en period kollade jag på Teenage spermaholics 2 varje dag i ett halvår. Ha en bra dag! Jaha, och om man inte har bra självkänsla då? Tycker att du uttrycker dig lite klumpigt, hur många tonårstjejer har bra självkänsla och är trygga med sig själv?

Jag reagerade väldigt starkt på ditt inlägg angående porr. Jag är en 21 årig tjej med väldigt stark självkänsla och självförtroende. Jag mina gränser för vad jag tycker är okej och inte okej, eller rättare sagt principer.

Just angående det här med porr, så tycker jag det är fel att du kan gå så starkt emot dem som faktiskt inte gillar att sin partner kollar på det. Och på den punkten är jag väldigt känslig.

Annars är jag som sagt en självsäker tjej som inte funderar speciellt mycket på om jag inte räcker till. Jag har en kille sen 3 år tillbaka, som jag älskar av hela mitt hjärta och själ. Tillsammans med honom känner jag mig älskad, fin och vacker.

Men jag gillar inte ifall han skulle kolla på porr, det vet han. Jag skulle bli sårad och känna att jag inte räcker till på sexfronten. Så jag förstår inte varför du tycker att det är så fel ifall man skulle bli upprörd? Men det kan inte bara vara på svart och vitt. Det finns något emellan, och för min del handlar det om känslor.

Jag tycker inte att det känns ok att min kille kollar på porr! Jag skulle respektera honom ifall det vore ombytta roller, för att jag bryr mig om människan och inte vill såra. Jag blev faktiskt LEDSEN av ditt inlägg, då du är min förebild och framställer oss tjejer som att vi har dåligt självförtroende, bara för att man inte är ok med det..

Jag kan inte förstå varför man ska kolla på när andra har sex? Räcker inte det att ha sitt egna sexliv? Det borde räcka för det är ju nått väldigt individuellt och personligt. Jag tror inte att kvinnor kanske direkt känner press av porr på det sättet du framhäver de isabella.

Jag känner många som överkonsumerat porr, är nog mer vanligt än du tror och jag tror det är lätt att bli beroende av det, ungefär som med spel så handlar det om snabba kickar. Jättetrist att se att även du stödjer det. Det är en väldigt smutsig industri med mycket självdestruktiva beteenden. Har väldigt svårt att tro att det är människors förstahandsval, att bli porrstjärna. Sen att porrfilmer just är för de mesta ganska kvinnoförnedrande och ganska surrealistiska gör inte saken bättre.

Man ska stöna som en skadeskjuten anka, ta den i ettan å tvåan, bli sprutad i fejjan and like it…Och det blir ju mer å mer grövre som kommer, de e fistfucking å massa skit. Finns ju filmer med erotiska inslag där de faktiskt simulerar sex och inte visar inochut könsdelar hejåhå och det däremot tror jag inte är skadligt.

För det lämnar nått till fantasin…Din egen fantasi där du kan skapa nått eget och tänka själv. Och där VET man att ingen kommer till skada å blir tvingad till riktigt sex. Tror inte hjärnan ska utsättas för porr, tror fan inte det är sunt nånstans.. Hur du som jag trodde var en intelligent kvinna kan ha en sån syn på porr tycker jag är lite skrämmande och visar ännu mer vilket accepterat å stort samhällsproblem det är.

Onani är ju skitbra både för män å kvinnor men varför sitta framför en skärm å se andra ha sex, se kön, inåut, sprut å dret.. Varför räcker inte fantasin?

Jag är en sån som vägrar porr i mitt hem å det har ja alltid varit. Jag fick en gång höra att om män inte kollar på porr så skulle det bli fler våldtäckter.. Det tror jag snarare är tvärtom för inte har våldtäckter minskat utan ökat i takt med att porren blivit mer tillgänglig å ökat, tror att det är ett sammanhang där att gränser suddas ut undermedvetet och sex handlar inte längre om ömhet, kärlek å göttigt mellan 2 ja en del är la fler människor utan snabba kickar och närman sett samma sak så blir det mer å mer som krävs för att kicken ska hålla sig lika stark.

Sen menar inte ja att alla som kollar på porr blir nått fel på i huvudet…Men tror att tyvärr det blir det för en del. Och att det är för accepterat. Jag vill inte att min man ska kolla på porr för det ska räcka med det vi har och fantasier… Tack vare porren tror ja även skapar en del distans i förhållanden, just för att ena partnern kan känna sig utanför, eller att den inte räcker till, i många förhållanden tror ja de leder till mindre sex, lättare att dra en handtralla till porr lite då å då här å var men all den lusten borde ju gå till partnern nu menar ja inte att man inte ska onanera för de är ju bra om man gör men skit i porren, tänk själv å fantisera Alla jävla skärmar å skit gör folk mer sinneslöa tycker jag, kan inte fika i 30 minuter utan att blogga, instagram, facebook osv… Va fan händer med verkliga livet?

Säger du det såhär så är du inte en vidare bra förebild för unga tjejer. Vi är en produktion hus porrfilm. Vi söker skådespelare eller någon kvinna och bi man, lesbisk, bög, man, med förbehåll s. Det är mycket upprörande att du nämn att porr är för män och att det är naturligt att titta för män som ä I relationer. Hade porren sett annourlunda ut hade den varit för kvinnan och hon hade titta på andra män och deras penisar större än deras män hemma och blivit upphetsad av detta..

Och självklart händer detta.. Oavsett om man är i relation eller ej är porr inte normalt. Det är perverst, kränkande speciellt om man gömmer porr I ett förhållade, det skadar sexlivet med sin partner på så sätt att man inte nöjer sig, det kan vara pedofilt.. Jag tycker dessa värderingar ska komma ut och inte att det ligger I vår natur.. Idag tittar barn på porr, fruar I hemligthet, män I hemlighet, vissa I hop..

Men de flesta tittar I hemlighet och är Inte loyala mot dem själva eller deras partner. Barn mår dåligt av porr och lever med skam. Porr är inte ok. Porr är orealistisk media som en otrogen partner tar till när Han eller hon är sugen på nått Annat.. Idag kämpar män och kvinnor emot detta http: Isabella, har inte läst kommentarerna ännu: Ett komplicerat ämne som jag av en slump fått insyn i.

Jag ska berätta mer när jag är på en dator, men kan säga nu att en taktik för att bryta ner personen är gruppvåldtäkt på första modell-mötet. Vad man än tycker om porr ska man vara medveten om hur industrin fungerar. Att titta på porrfilm tillsammans med min sambo är det bästa vi har gjort.

När man har varit tillsammans i många år och sexlivet kanske inte alltid är så spännande längre, då tycket jag att titta på porr tillsammans medans vi har sex är den bästa kryddan man kan få.

Vi båda blir extremt upphetsade och har det hetaste sexet. I bland tittar vi och ligger och pratar om fantasier som dyker upp när vi ser olika porrscener.

Jag gillar porr med kvalitet och inte gratis porren via tube-kanalerna. Mina favorit porrsajter har jag hittat genom den Svenska porrguiden http: Den kille du nämner led av en allvarlig störning som knappast bör skyllas på porren. Förresten — som att det hänger på tjejen? Ska vara väldigt ärlig i den här diskussionen. Förringa inte andras upplevelser för att de inte stämmer in med dina. Jag kände på mig att jag läst att BB sagt det motsatta förut! Som tror att en tjej går igång på en ynkaberöring eller att nej egentligen betyder ja… Well, summa summarum, alla är vi fria att ha vår åsikt, hur befängd den än må vara.

Hanna Watson - nygift i Kanada. Jag tycker du borde tänka om innan du gör sådana uttalanden i aftonbladet. Skriv en kommentar Avbryt svar.

Jag ringde KRY senast i förrgår och visade upp Sallys eksem på armbågen. Vet ni varför jultomten har så stor pung? Det var en gammal tant som kom in i en porrbutik och hela hon skakade. Expediten tog fram en större. Expediten tog fram den största och undrade om denna skulle duga.

Det var en gång en neger som kom in i en bar där det bara var rassister han ställde sig i ena hörnet av bardisken rättvardet var så kom det fram en rassist och sa: Rassisten gick till baka till sina polare och skratade lite. Rassisten märkte att negern tog inte åt sig så han gick tillbaka och sade: Rassisten märkte att han fortfarande inte tog åt sig då gick han till baka en sista gång och sade: Nu gick rassisten till baka till sina polare igen rättvad det var så kom negern fram till rassisten och sa: Den unga flickan uppsökte regementets överste.

Översten lät mannarna ställa upp sig och flickan gick led upp och led ner. Så pekade hon ut en soldat i andra ledet och en i femte. Det är alltså två stycken? Det var två killar som satt och pratade. Två sjömän och en getabock led skeppsbrott, men räddade sig upp på en flotte, där det också fanns en tunna. För att "avreagera" sig gjorde männen varsitt hål i tunnan, och även ett åt getabocken.

Så småningom var tunnan full, och de pluggade igen hålen och kastade den i havet. Efter en tid flöt tunnan i land vid ett nunnekloster. Så blev tre av de yngre nunnorna med barn, och födde varsin son. När pojkarna lärt sig prata frågade abbedissan dem: Och vad heter ni, små pojkar? Vad är det för likhet mellan en blondin och ett par vindrutetorkare?

En bög skulle begrava sin vän och frågade prästen. En pojke kommer hem sent en kväll klockan Hans far blir förbannad då han egentligen skulle vara hemma senast 7 och ber sonen förklara sig. Sonen säger då tyst Då smalt fadern och sa med sin mjuka stämma: Sonen och fadern gick och la sig.

Senare samma kväll väckte sonen sin far och frågade lite tyst Det var två män som satt i väntrummet på sjukhuset. Båda två såg mycket förlägna ut men efter ett tag sa den ene till den andre: De fortsatte att prata om vad det kunde vara för någon mystisk sjukdom de hade när läkaren öppnade dörren och bad en av dem att komma in. När doktorn fick se mannens röda ring så skrattade han lätt och skickade snabbt ut honom. När mannen kom ut till väntrummet så sade han till den andra: Det var tre killar som var ute i skogen och tältade.

En morgon när de vaknade sa den ena killen: Då sa killen som hade legat i mitten: Polismannen stoppade en röd sportbil och gick fram till den för att be föraren om körkort och registreringsbevis. Wow det var en riktigt läcler liten blondin det där! Hon plockar fram körkortet och undrar vad registreringsbevis är för något.

Hon plockar fram det och polisen går tillbaka till sin bil för att ringa och kontrollera det. Hans chef undrar om det rör sig om en urläcker blondin i en röd sportbil, jo visst det stämmer. Polisen tänkte att det var väl bäst att lyda chefen, såhan går tillbaka till blondinen, lämnar tillbaka sakerna och drar ner byxorna.

Vet ni vad vampyrer säger då de kliver in på en bar och drar upp en tampong?? Det var Kenny och Martin som var på väg till Stockholm från Åre!! Plötsligt blev Martin kissnödig och sade: De två vännerna stannade och kissade i en skogs dunge. Plötsligt bet en huggorm Martin i snoppen!! Kenny sprang till bilen som hade biltelefon, han ringde doktor Bergquist och sade: Annars kommer din vän att dö!!

Kenny slängde på telefonen och sprang till Martin och sade: Hon parkerade cykeln och gick in och handlade. Den unga killen bakom disken tittade förvånat på damen, som skakade så mycket att hon höll på att ramla omkull. En sån var det! När förmannen kommer fram säger den blinde: Jag kan känna igen vilket trästycke som helst bara genom att lukta på det, och dessutom säga hur stort det är. Förmannen ser tvivlande ut och säger att det måste han se innan han tror på det, så han hämtar en tvåmeters björk från en brädhög och håller upp under mannens näsa.

När hon står där viskar förmannen att hon skall klä av sig och ställa sig framför den blinde. Den blinde luktar noga uppifrån och ned och säger sedan: Till sist säger han: Varje morgon, middag och kväll tar ni en liter naturell yoghurt, en liten burk surströmming, tre råa ägg och en citron, kör allt i mixern och drick mixturen kall.

Tidigt på morgonen steg de upp, tvättade sig och kammade antennerna och fyllde på färsk myrsyra i tankarna. Så gav de sig iväg. Men fast de gick hela dagen, hann de inte fram innan det blev mörkt.

De vek av från stigen för att leta reda på något lämpligt ställe att övernatta. Det här var på den tiden som damerna inte hade några underbyxor, så den första myran hittade lätt ett litet hål att krypa in i. Den andra myran kröp lite högre upp, där hittade han ett lämpligt avlångt hål att övernatta i.

Den tredje myran klättrade ännu lite högre upp och hittade ett litet, litet hål, där han kröp in och lade sig att sova. Den första myran hade blivit alldeles svart, den andra hade blivit röd och den tredje var helt gul. Men det värsta var att mitt i natten kom där in en flintskallig herreman och började jaga runt väggarna i huset. När han inte fick tag i mig blev han så arg att han spottade på mig.

Men nån herreman såg jag inte till. Däremot stod det en tiggare och dunkade med en säck mot min dörr halva natten. Fast på morgonen förstod jag att jag hade lagt mig i duschen för då spolades jag ut fortare än kvickt! När de klätt av sig kunde den yngre inte låta bli att säga: Vad ska jag göra? Jo på det närmsta stället hade jag min första sexuella upplevelse. Han med mockajackan är välkommen tillbaka.. Den ena bodde uppe och den andra bodde nere. Först så kom jag till 2 höga berg som jag var tvungen att klättra över.

När det närmade sig kvällen så började det att blåsa upp till storm, så de sa till varandra. Vi måste hitta skydd! Hon frågade vad de ville och de berättade hur det låg till, till slut sade hon. När de kom till akten så var tanten så fet att hon inte såg att killen körde majskolvarna ut och in i hennes hål. När han var färdig så slängde han ut dem genom fönstret. När hon kommer fram hittar hon bonden vid kornas inhängnad.

Den äldre damen sa då: När ändå kaffet står och puttrar på spisen så kan du passa på att putsa fönstren! Tänk bara på hur jag gjorde!

Det var inte flatlöss sa doktorn vid återbesöket. Hela stan dräller av fitta och du går och knullar en stork! För när jag kom hem från skolan igår så låg mamma med benen rakt upp i vädret och skrek "Ohhh Gud, jag kommer! Ohhh Gud, jag kommer! Motivet var 3 negrer bland en massa berg.

Detta är inte tre negrer utan tre kolarbetare från Anderna, där en av dem varit hemma på lunchen! Vad skönt det är med knottriga kondomer. Dom är inte knottriga! Det är du som är så jävla ful så jag får gåshud på kuken! Jag har hört att på Malmskillnadsgatan får de prostituerade kr för det som jag ger dig gratis.

Det ska bli mycket intressant att se hur du ska klara dig på om året. Jag har fått flatlöss! Han hämtade hingsten och lät den sätta på gumman. Det är varmt och kletigt och luktar svett på jobbet. Det finns två lediga platser kvar på Lill-Babs mus. Mycket folk i rörelse, men rent och snyggt! Har du nåt annat jobb åt oss? Det är bara det att nu är vi tillbaka i Kjell Lönnås mustasch igen! Den ena sa till den andra Eva satt och grät under kunskapens träd.

..

Eva porr sex första gången homo

: Eva porr sex första gången homo

SEX I HALMSTAD HOMO SEX GUNGA 847
Eva porr sex första gången homo Outcall gay escorts erotiska tjänster göteborg
Eva porr sex första gången homo 354
MÄN STOCKHOLM RAJA ESCORT HOMO Define homo shemale sex big ass
I GAY MASSAGE HOMO BORDELL KÖBENHAVN 28 maj Boken var mer en skvallerbok om andra kända porr-personligheter. .. Kära Blondinbella, jag hoppas du får en tjej så du en gång längre fram i livet faktiskt vet . Jag kan inte förstå varför man ska kolla på när andra har sex?. CFNM nurse Krissy Lynn group sex action. . CFNM medical exam with HJ feat. big natural tits nurse Eva. Mom boy medical porn scene feat. 31 maj I alla fall när sex är på tapeten och internet är arenan. om preventivmedel, men också andra tjejers erfarenheter och frågelådan Fråga Eva.

Copenhagen escort eskort norrland homosexuell